سقف عرشه فولادی

عرض بال: فاصله افقی مرکز بال‌های بالایی یا بال‌های پایینی

این مرحله آخرین مرحله‌ی اجرای سقف‌های عرشه فولادی بوده و در آن بتن سبک یا معمولی به کار گرفته می‌شود.

برای مقاومت در برابر لنگر مثبت اگر عملکرد کششی ورق فولادی را در نظر نگیریم.

 این نحوه طراحی، موجب خواهد شد که مقدار آرماتور محاسباتی مقطع بیشتر شود به این دلیل که باید به جای ورق فولادی ذوزنقه‌ای نیز در تحمل کشش مقطع شرکت نمایند.

و از ورق های فولادی گالوانیزه به روش نورد سرد و شکل کنگره دار(ذوزنقه ای)ساخته می شود.در اجرای این سقف برخلاف روش های معمول و شناخته شده از قالب بندی استفاده نمی شود و این مهم خود یکی از دلایل بسیار مهم در افزایش سرعت اجرا می باشد.

درباره نحوه نصب گل‌میخ‌ها نیز باید گفت که معمولاً این موارد را به‌وسیله دستگاه جوش خاصی به بال تیرهای سازه‌ای جوش می‌کنند که این فرایند جوشکاری می‌تواند هم به‌صورت مستقیم روی بال تیر سازه‌ای و هم‌روی ورق فولادی انجام گیرد.

مهم‌ترین بخش عرشه فولادی ورقه‌های فولادی آن است که سقف را تشکیل داده و به‌وسیله فلز زینک گالوانیزه می‌شوند.

گام عرشه فولادی به نوع و کاربرد آن بستگی دارد. معمولاً مهندس گام صحیح مورد نیاز را تعیین می‌کند. اگر می‌خواهید عرشه فولادی را در مناقضه خریداری کنید، باید توجه داشته باشید که گام صحیح را پیشنهاد بدهید.

در ادامه به مهم‌ترین تولیدکنندگان عرشه فولادی اشاره می‌کنیم.

عرشه فولادی با گام‌های مختلف در طیف گسترده‌ای از طرح‌ها و پروژه‌های ساخت‌وساز استفاده می‌شوند. معمولاً از عرشه‌های فلزی برای پشتیبانی از سیستم‌های سقف ساختمان، نیم‌ساخت‌ها یا طبقات میانی ساختمان، سایبان‌های فولادی برای ایجاد سایه و سرپناه یا کف در سازه‌های تجاری استفاده می‌شود.

همچنین دقت داشته باشید حتما از گلمیخ هایی استفاده کنید که به روش فورج سرد تولید شده باشند. این اجزا را هم میتوان به طور مستقیم روی بال تیرها و هم روی ورق فولادی جوش داد.

این مدل با توجه به روکش خاصی که دارد برای محیط‌های خورنده مناسب‌تر است.

بسته به این موضوع که طول دهانه و ارتفاع دال چقدر باشد و مطابق با نقشه های اجرایی گلمیخ ها تعداد و ابعاد مختلفی دارند.با استفاده از آیین نامه ها و استاندارد های ایران و قوانین بین المللی وضع شده فواصل و طول گلمیخ ها از یکدیگر سقف عرشه فولادی ، در انواع مختلف محاسبه و طراحی میشوند.

طراحان با کمک ورق‌‎های عرشه فولادی می‌توانند فضاها را طوری طراحی کنند که به‌جای قرارگرفتن در یک سازه ثابت، فضاهای متنوع‌تری را برنامه‌ریزی کنند. به‌این‌ترتیب در هزینه‌های ساخت‌وساز صرفه‌جویی می‌کنند.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “سقف عرشه فولادی”

Leave a Reply

Gravatar